L.T. "Constantin Brâncusi" Oradea Blog noutati articole documente liceu tehnologic constantin brancusi oradea liceu

March 18, 2006

autorul

Filed under: — admin @ 12:07 am

Aceasta pagina s-a nascut in urma intrebarii “vrei domeniu *.info” ? Desti initial am spus ca nu ma preocupa titulaturile, mintea incepuse s-o ia razna depasindu-ma in viteza. M-am trezit cerand daca se poate stiu.info, nestiind la vremea respectiva, asa cum nici acum nu stiu precis, ce voi atinge pe aceasta pagina sau exact cui ma voi adresa.

Voi incerca pe cat posibil sa iau odata taurul de coarne si sa-mi formulez durerile ce ma jeneaza de cativa ani incoace, de cand am inceput sa simt istoria recenta a acestui neam, prin prisma studiului pe generatiile ce vor sa vina…

prof. Radu Nemeth

ps: daca vrei sa contribui si tu la acest proiect, trimite-ti CV-ul si in cel mai scurt timp vei primi raspunsul prin care ti se aproba/respinge participarea. multumesc!

1 Comment »

 1. Buna ziua,

  Nu am stiut cum sa va contactez altfel. Numele meu este Alexandra Bulboaca si reprezint firma Smart Solutions & Support, Romania. Specialistii nostrii au creat un material educational care utilizeaza screenshot-uri (capturi imagini site-uri) ale unor pagini de internet. Printre ele se regasesc cateva care infatiseaza site-ul / programul dumneavoastra (Aceasta este pagina la care face referire screenshot-ul:http://stiu.info/). Dorim sa va rugam sa ne transmiteti acceptul dumneavoastra formal ca screenshot-ul sa apara in materialul respectiv. Acest lucru il puteti face simplu: raspunzand la acest mesaj.

  Materialul creat de noi se adreseaza cadrelor didactice si directorilor de scoli din zonele defavorizate din Romania, si nu este unul commercial. El va fi distribuit gratuit paricipantilor la un program de training care va fi oferit de Ministerul Comunicatiilor persoanelor respective.

  Precizam ca, in cazul in care nu primim nici un raspuns pozitiv sau negativ din partea dumneavoastra in circa o saptamana de zile, vom considera in mod automat ca ati fost instiintat cu privire la utilizarea screenshot-ului in materialul nostru si ca ati acceptat in mod tacit aceasta utilizare.

  Va multumim!

  Cu stima,


  Alexandra Bulboaca
  E&C Deputy Program Coordinator

  SMART SOLUTIONS & SUPPORT, Romania
  consulting – technology – training – support

  Comment by Alexandra Bulboaca — February 5, 2009 @ 4:37 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Powered by WordPress