L.T. "Constantin Brâncusi" Oradea Blog noutati articole documente liceu tehnologic constantin brancusi oradea liceu

February 17, 2015

PROMO – Directors Cut

Filed under: eveniment,hobby,scoala — admin @ 9:04 pm

Acum cateva zile, pe nepusa masa, ne-am hotarat sa facem ceea ce trebuia sa facem de mult timp pentru a ne face cunoscuti celor din jur, filmul de promovare. Ca sa iasa mai ieftin [adica gratuit], am lucrat cu materialul clientului. Astfel, am profitat cu placere de experienta din part-time-ul pe care elevul nostrul, Cristian Dume (specializarea productie media), il desfasoara la studioul foto al fratelui sau, alegandu-ne astfel cu un cameraman de ocazie, dar si de exceptie pe care l-am instruit din mers cu obiectivele care urmeaza sa intre in cadru.

Cu mana pe catalog va asigur ca nu s-a facut nici o “dubla”, toate cadrele sunt “primele” cadre, din care, ulterior, s-a taiat, pentru a ne incadra intr-un interval de timp rezonabil, care sa diminueze posibila adormire a spectatorului din grupul tinta (tineri aspiranti la liceu). Actorii au fost si ei luati prin surprindere, elevii cu mare veselie iar profesorii care cum, unii mai rezervati, altii complici, gata oricand sa-si joace rolul de zi cu zi.

Rezultatul se vede aici. Doua ore de plimbare [din care 1 de filmare] prin scoala, urmate de alte cateva ore de montaj si in final, publicare. Daca ti-a placut si crezi ca locul tau poate fi aici, nu ezita sa ne cauti, suni, urmaresti, citesti. (web blog facebook)

 

r. nemeth

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Powered by WordPress