L.T. "Constantin Brâncusi" Oradea Blog noutati articole documente liceu tehnologic constantin brancusi oradea liceu

November 1, 2016

Viitori Ecologisti

Filed under: hobby,Proiecte,sport — admin @ 1:32 pm

Însoţiţi de prof. Monica Nistor Jurcuţiu Ovidiu, Deme Eric, Demeter Daniel, Hanga Denisa, Vilhan Gabriela, Palut Laura elevi din XIIB, IXA si XA ai liceului nostru au participat la lansarea proiectului “Tinerii ambasadori ai naturii” alaturi de elevi ai altor scoli din oras si judet. Elevii au fost încântați sa faca parte din acest proiect mai ales ca organizatorii (DJTS Bihor si Asociatia Geo For Society ) au pregătit un program extrem de atractiv ( jocuri, dulciuri dar si multe alte activitati atractive).

April 2, 2015

Scoala altfel

Filed under: hobby,scoala,sport — admin @ 8:52 am

A aparut orarul pentru saptamana cunoscuta ca “altfel”. Distractie placuta!

[ORAR]

May 27, 2014

Altius

Filed under: hobby,scoala,sport — admin @ 9:08 am

Se pare ca tinerii brancusieni vor iesi mai inalti la terminarea liceului, ca urmare a montarii panourilor de baschet. Oficial, se deschide sezonul de baschet in liceul nostru!

ps: revin cu poze la finalizarea lucrarilor

May 22, 2014

School`n`bike – THE PLANET IN OUR HANDS

Filed under: comenius,hobby,Proiecte,sport — admin @ 11:14 am

Pentru ca promoveaza energia verde, conservarea mediului inconjurator si pretuirea valorilor naturii, proiectul Comenius THE PLANET IN OUR HANDS include o activitate prin care elevii liceului sunt invitati sa redescopere frumusetile ambientale oradene prin optica ciclistului amator de plimbare. Pozele sunt realizate de tinerii nostri fotografi, Raul si Cristi.

May 15, 2014

La Era shopping center

Filed under: eveniment,hobby,sport — admin @ 3:50 pm

  Deocamdata, doar poze [foto: Andrei George [1], Raul Milas[2]].

April 12, 2014

Scoala Altfel a ajuns la final

Filed under: eveniment,hobby,scoala,sport — admin @ 11:54 am

Elevilor din clasele 9A, 9B si 9C, Asociatia de resurse umane le-a pregatit o “saptamana altfel” cum foarte multi elevi din alte scoli si-ar fi dorit. Reprezentantii departamentelor de resurse umane din marile companii CELESTICA, COMAU, FAIST, SHC, PLEXUS s-au intrecut in organizarea vizitelor pentru elevii nostri, prin programul PORTI DESCHISE CATRE MESERII. Firmele au asigurat transportul gratuit.

Ultima zi, vineri 11.04., elevii, impreuna cu reprezentantii firmelor, au desfasurat o activitate de voluntariat la caminul de batrani din Santau Mare. Ce anume a reprezentat aceasta experienta pentru elevii nostri, cum i-am surprins pe reprezentantii firmelor, cauze, masuri ameliorative si altele pot fi subiecte de discutie  in CP.

Poze de vineri aici pe pagina facebook a scolii:
 abi berian

September 28, 2013

Brancusi participa la LET`S DO IT, ROMANIA!

Filed under: eveniment,hobby,Proiecte,scoala,sport — admin @ 3:36 pm

Comunitatea Let’s Do It, World! a pornit de la inițiativa Estoniei, țara care a lansat, în 2008 conceptul de curățenie în toată țara, într-o singură zi. După Estonia, și alte țări au preluat ideea, iar acțiunea s-a transformat într-o adevărată mișcare socială. (www.letsdoitromania.ro).

Scoala noastra, reprezentata de profesorii: Hodut Florentina, Salagean Anne Mari, Avramut Florica, Butaru Cecilia Nemeth Radu si o parte dintre elevii acestora, a curatat perimetrul apartinand localitatii Husasau de Cris (periferie/liziera/teren viran), adunand 50 de saci cu materiale greu reciclabile (peturi, plastic, textile, doze, etc). Dupa cum vedeti in imagini, evenimentul s-a bucurat, pe langa scopul initial – curatenia, de socializare, sport, drumetie si interculturalitate. Ne propunem sa recidivam si la anul!

March 7, 2013

Brancusi in ziarele locale!

Filed under: eveniment,scoala,sport — admin @ 3:20 pm

Zilele scolii nu au ramas fara ecou. Au scris despre noi CRISANA si JURNAL BIHOREAN, JURNAL BIHOREAN

Cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele!

March 5, 2013

Fenomenul Harlem Shake

Filed under: eveniment,hobby,sport — admin @ 6:04 am

Harlem Shake – British Columbia, Canada

Pentru început se impun nişte definiţii de termeni specifici mediului online.

Se numeşte memă (în engleză meme, personal aş aprecia mai mult echivalentul mimă), un element purtător de informaţie şi capabil să se reproducă (mai aproape sau mai departe de original) prin distribuire de la un utilizator la altul (echivalentul genei de la anatomie). Prin purtător de informaţie acordăm o generalitate foarte mare termenului, dar chiar aşa se şi întâmplă, aceasta identificânduse cu o imagine, o secvenţă video, un text, un citat, un simplu cuvânt sau o prescurtare, un gest, un icon, un simbol, un dans, independent de orice constrângere exterioară.

Se numeşte viral fenomenul de răspândire pe calea „aerului” – în cazul nostru prin intermediul internetului – cu precădere prin reţelele de socializare, a unei ştiri, reclame, secvenţe, imagini cu impact afectiv, social sau cultural. Diferenţa esenţială dintre cele două enumerate mai sus este (more…)

February 24, 2013

Tenis de masa – judetean

Filed under: eveniment,hobby,Proiecte,sport — admin @ 10:11 am

Cei doi reprezentanti ai scolii noastre au trecut fiecare de prima runda eliminatorie dar la a 2-a au pierdut la mustata. Nu ne pierdem speranta, vom ataca si la anul cu si mai multa incredere. Asadar nu am urcat pe podium, dar un fost elev al scolii noastre, actualmente inscris la alt colegiu tehnic, a obtinut locul II.

ps: cand incep sa se mai linisteasca evenimentele din liceul nostru [simulare bac, atestate profesionale, olimpiade tehnice, zilele scolii, etc] voi demara (eu, prof. Radu Nemeth) un club/cerc/curs de tenis de masa, in speranta identificarii si pregatirii celor mai buni sportivi din scoala la acest capitol.

Older Posts »

Powered by WordPress